Despre noi | Magazinul Casei Tale

Despre noi

Magazinul Casei Tale este special creat pentru a vă pune la dispoziție o gamă variată de uși Porta Doors și nu numai: uși de interior, uși de exterior, dar și parchet laminat, parchet triplustratificat și covoare. Viziunea managerială a firmei este reprezentată de satisfacerea celor mai înalte cerințe ale clienților privind siguranța ușilor de exterior și design-ul, ergonomicitatea și fiabilitatea produselor oferite.

Vă punem la dispoziție gamă variată de modele de uși de interior premium, produse atât la dimensiuni standard, cât și la dimensiuni speciale. Gama noastră de modele cuprinde: uși duble, uși glisante, uși cu luminator, toate adaptabile dimensiunilor cerute. Prin culorile și formele sale, ușile de interior îmbină armonios frumusețea naturală a lemnului cu eleganța și designul modern, într-un singur produs menit să vă înfrumusețeze căminul.

Echipa noastră beneficiază de o vastă experiență în domeniul vânzărilor, în montarea ușilor de interior, de exterior, dar și a parchetului. Pentru a obține cele mai bune rezultate, utilizăm scule profesionale mânuite cu pricepere și îndemânare de către specialiștii noștri. Pe lângă serviciile de montaj profesional pe care le oferim, punem accent pe consultanță specializată de care fiecare client are nevoie.

Descoperiți întreaga gamă de modele de parchet laminat și triplustratificat, care este proiectat pentru a asigura durabilitatea și utilizarea universală. Aveți posibilitatea de a alege din cele peste 300 de modele, în funcție de textură, culoare și design. De asemenea, vă punem la dispoziție o multitudine de variante de culori, modele, dimensiuni și forme de covoare, ușor integrabile în orice interior.

Ce beneficii îți oferim?

Măsurători PRECISE la ușile de interior.

Consultanță de calitate de la profesioniști din domeniu.

Servicii de montaj profesional, utilizând scule profesionale.

Transport gratuit în funcție de cantitatea de produse comandată.

Posibilitatea de negociere a prețurilor în funcție de cantitatea comandată.

Plata în rate cu card BT Star.

Magazinul Casei Tale aduce o nouă dimensiune a bucuriei în fiecare locuință!